Backless Dress Trend neemt Summer Fashion 2022

Viki.ortner over

Zomerwinkelen is al aan onze gedachten, toch? De coolste manier om te pronken met een huid is door de trend van de backless kleding te kiezen. Hoewel de trend mogelijk praktisch onzichtbaar lijkt, worden deze subtiele details een van onze favoriete outfits.

Als je deze zomer veel huid wilt laten zien, maar geen fan bent van spleet-upjurken of v-neckline button-downs, is backless trend misschien een voor jou. Hoewel sexy op een subtiele manier, en elegant genoeg voor de heetste dagen, heeft het ook een lange en interessante geschiedenis waardoor je deze stukken nog meer zou kunnen waarderen.

pexo

Deze stijl is de mainstream ingegaan, omdat de gewaagde en weelderige dagelijkse kleding van de jaren 1920 is gekomen om de naderende post-pandemische hete zomer IT-girl te definiëren. Draag het gewoon, rugloze jurken zijn een overlapping waarbij lichaam-positief exhibitionisme klassiek en typisch comfortabel ontmoet, een gemakkelijke elegantie aannemen. Natuurlijk, deze trend was misschien praktisch een eeuw geleden veel conservatiever geweest, maar mode -beïnvloeders weten zeker hoe ze jurken moeten dragen die een beetje huid laten zien.

Zie ook

Mode, winkel en stijl
Geïnspireerde modestijl uit de jaren 70 maakt een grote comeback in 2022

Terwijl u uw zomergarderobe plant, beschouw dit als een must-have voor overgangsweer en verder. Scroll naar beneden voor veel meer inspiratie en winkel enkele van de favorieten die we op onze radar hebben, hieronder.

pexo

faustine.clerc

elodieromie

elodieromie

In de weide witte geborduurde backless kleine jurklulus

ASOS Design Tall Open Back Puff Sleeve Maxi -jurk in getextureerde Mono Gingham

Asos ontwerp cami wrap midi jurk met veter omhoog

ASOS Design Halter Maxi -jurk met open terug in Pink Bandana Print

Anneliese linnenjurk

Add a Comment

Your email address will not be published.